Представяне на книгата “Фотографията - твоята машина на времето" на Бони Бонев и Георги Величков / 16 декември от 19:00 часа / Фотосинтезис

Photosynthesis | 16 Декември 2021 от 19:00 до 20:00 ч.
Бони Бонев и Георги Величков представят "Фотографията - твоята машина на времето". За първи път от български автори има толкова мащабна книга, обхващаща както техническите, така и идейните аспекти на цифровата фотография. Луксозното издание с твърди корици съдържа 216 стр. пълноцветен печат с много авторски фотографии, примери и подробни обяснения. Книгата е един чудесен коледен подарък за всеки любител на фотографията.В тази книга сме си поставили за основна цел не само да ви запознаем с особеностите на дигиталните фотокамери, но и да ви научим да омагьосвате по такъв начин изображенията, че когато някой види вашите снимки, да не може да откъсне очи от тях и дълго да ви разпитва как сте успели да ги направите.

Очакваме ви на 16 декември от 19:00 часа във Фотосинтезис, бул.” Васил Левски”57, кафе-градина.

Събитието се провежда при спазване на всички текущи мерки за сигурност съобразно текущата заповед на МЗ. Представянето на зелен сертификат на входа ще ви бъде нужно, за да се присъедините към събитието.

За авторите:

Бони Бонев
Фотограф с над 20 годишен опит в семейната, репортажната и сватбена фотография в България и Европа. Организатор е на 5 самостоятелни и над 30 колективни фотографски изложби. Автор е на първата изложба за сватбена фотография в България. Член е на международни организации за сватбена фотография. Носител е на десетки награди, лектор на многобройни семинари и курсове, автор на статии и ревюта в периодични и онлайн издания.

Георги Величков
Завършил е “Журналистика” и “Българска филология” в СУ “Св. Климент Охридски”. През 90-те години на миналия век работи като журналисти в няколко национални всекидневника. С фотография се занимава от началото на този век. Има три самостоятелни изложби, няколко в съавторство, а участията му в колективни изложби са над 50. Снимки и статии публикува в десетки печатни и онлайн издания. Организатор на много фотографски изложби, лектории и събития. Повече от 15 години води курсове по фотография.


// Техника / Представяне | PhotoSynthesis | Декември 02, 2021

Фотогалерия: Представяне на книгата “Фотографията - твоята машина на времето" на Бони Бонев и Георги Величков / 16 декември от 19:00 часа / Фотосинтезис

Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии