ФотоСинтезис на 10-тия Международен Форум за Професионални Фотографи и Видеографи / 20.03.-23.03.2023г.

// Актуално / Други | PhotoSynthesis | Март 18, 2023
За поредна година Фотосинтезис ще даде възможност на участниците в 10-тия Международен Форум за Професионални Фотографи и Видеографи да получат обратна връзка и градивна критика на своите творби в традиционния преглед на портфолия.

22.03.2023 (сряда), 18:30-20:30 – Фотосинтезис – традиционен преглед на портфолия за фотографи

Ментори на прегледа ще бъдат:

Дилян Марков (Dilian Markov Studio). Фотограф с огромен опит в сферата на рекламната и модната фотография. Специализиран в портрети на бизнес лидери, популярни личности, както модни и рекламни проекти. Налага нови стандарти нови стандарти в корпоративната и PR фотография.Работи за известни марки като Seven Seconds, Desizo Monni, Unicef, Vivacom, Avon, M-tel. Списания като „За мен“, ELLE, EVA, BEAUTY, FHM, Madame Figaro, Harpar’s Bazar, Playboy, Cosmopolitan, Forbes, Максимум, 9 месеца и други.


Luca Gallizio (Gallizio Wedding Photography). Артистизъм, изкуство в улавяне на спонтанните моменти и фин усет за красотата в кадър са отличителни за фотографията му. Носител на многобройни награди от най-престижните световни конкурси за сватбена фотография.Huy Nguyen (Fearless Photographers). Той е основателят на Fearless Photographers, където събира най-добрите сватбени фотография от цял свят. " Да бъдеш безстрашен в сватбената фотография изисква желание да поемаш рискове и да опитваш нови неща, както и страст към създаването на наистина зашеметяващи и запомнящи се изображения. Именно това безстрашие позволява на фотографите да разширят границите на традиционната сватбена фотография и да създадат наистина уникални и красиви изображения, които се оценяват от двойките за години напред. "

Очакваме ви!

// Актуално / Други | PhotoSynthesis | Март 18, 2023

Фотогалерия: ФотоСинтезис на 10-тия Международен Форум за Професионални Фотографи и Видеографи / 20.03.-23.03.2023г.

Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии