Nikon обяви разработването на фотоапарата D6 и обектива AF-S 120-300mm F/2.8E FL ED SR VR

// Техника / Техника | PhotoSynthesis | Септември 04, 2019

Nikon обяви разработването на професионалния цифров SLR фотоапарат Nikon D6 и телефото вариообектива AF-S NIKKOR 120-300mm f/2.8E FL ED SR VR, съвместим с фотоапарати Nikon с формат FX.

Разработването на D6, най-модерния цифров SLR фотоапарат на Nikon до момента, отбелязва 20-ата годишнина на серията D. От пускането на пазара на D1 през 1999 г. водещите фотоапарати на Nikon продължиха да се развиват, включвайки най-напредналите технологии и ноу-хау във фотографската индустрия, усъвършенствани в хода на дългата история на разработване на фотоапарати на Nikon. Както при неговите предшественици, разработката на фотоапарата D6 отговаря на строгите изисквания на професионалните фотографи за най-високи характеристики дори и при най-тежки условия.

Nikon обявява също така и разработването на новия AF-S NIKKOR 120-300mm f/2.8E FL ED SR VR обектив в чест на 60-ата годишнина от внедряването на байонет F на Nikon за серията D. Новият телефото вариообектив ще помага още повече на професионалистите в сфери, като например спортната фотография.

Новите продуктови разработки демонстрират ангажимента на Nikon да разширява възможностите за визуално изразяване, като същевременно запазва лидерството си във фотографската култура както с цифрови SLR фотоапарати, така и с безогледални системи, заедно с богата гама обективи.
 
// Техника / Техника | PhotoSynthesis | Септември 04, 2019
Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии