LIVE: Blackmagic Design Experience с Христо Лазаров и Любомир Дуцолов-Luba6ky / 17.12 от 19:00 часа

PHOTOSYNTHESIS | 17 Декември 2020 от 19:00 до 20:00 ч.
17 декември  |четвъртък| 19.00 часа 
LiVE PhotoSynthesis - място за фотография, хора и идеи

Blackmagic Design е водеща световна компания в създаването на високотехнологични кино и broadcast продукти и софтуерни решения. Христо Лазаров и Любомир Дуцолов – Любашки ще споделят своите впечатления от работата си с марката - този четвъртък, 17 декември от 19.00 часа 
на живо в страницата ни във Фейсбук PhotoSynthesis - място за фотография, хора и идеи.

Христо Лазаров e основател на Haldigital97. Компанията се занимава видео продукция и пост-продукция, сред които рекламни филми и спотове, музикални клипове, телевизионни предавания, учебни филми, сватбена видеография, заснемане на репортажи, интервюта, събития от всякакъв род и мащаб. “Целта на нашите филми е да създаваме висококачествени и емоционални истории, интригуващи човешкото съзнание и емоции във всеки един аспект”.

Любомир Дуцолов – Любашки
Любомир Дуцолов – Любашки прави първите си стъпки в света на видео и кино продукциите още в гимназията. Зад гърба си има успешни реклами за компании като Gillette, Lenor, AVON, Discovery, Visteon Bulgaria, Black Ram, A1, Lufthansa и други. Автор е на книгата “Първи дубъл”, в която разнищва от-до целия процес по създаване на видео. Също така е водещ на Behind The Scenes podcast.

 
// Техника / Представяне | | Декември 14, 2020
Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии