LIVE STREAMING: Представяне на книгата "Първи дубъл" на Любомир Дуцолов-Luba6ky

LIVE STREAMING: Представяне на "Първи дубъл" с  Любомир Дуцолов – Любашки и Иван Масларов

27 март | 18:00 часа – 19:00 часа
LiVE PhotoSynthesis - място за фотография, хора и идеи

Запознайте се с книгата, запознайте се и с нейния автор, който вдига завесата за занаят, за който всеки си мисли, че знае много. В съвременния свят всичко е видео. Всеки гледа видео, снима видео и иска да знае как може да прави по-добро видео.  "ПЪРВИ ДУБЪЛ" е наръчник за всеки, който иска да се научи как да създава въздействащо видео съдържание.

Ако темата ви вълнува, по време на представянето ще може да чуете най-ценното - споделен личен опит и съвети от първа ръка.Любомир Дуцолов – Любашки прави първите си стъпки в света на видео и кино продукциите още в гимназията. Впоследствие става режисьор и продуцент на две от най-големите технологични онлайн медии в България. В момента създава реклами за различни компании като Gillette, AVON, Discovery, Visteon Bulgaria, Black Ram, A1, Lufthansa и други. Също така често е лектор на различни събития в страната.

"Първи дубъл" включва множество съвети и техники от целия процес по създаване на едно видео. Целта на автора е да ти спести време и да ти даде точните посоки, за да може да инвестираш най-ценния ресурс в този бизнес, а именно времето, в своето развитие.

"Първи дубъл" е на цена 19.90лв. и може да я закупите онлайн тук.

Представянето ще може да проследите и да се включите с въпроси към автора на страницата ни във Фейсбук на 27 март от 18:00 часа до 19:00 часа, LiVE PhotoSynthesis - място за фотография, хора и идеи.

Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии