LIVE: Иво Данчев в търсенe на Пазителите

Photosynthesis | 10 Март 2022 от 19:00 до 20:00 ч.
Историята, която обикаля света на страниците на сп. “National Geographic”, започва с един кадър на разложките чауши в снежното поле край града. За фотографа Иво Данчев това се превръща в неуморно и емоционално пътуване по следите на древните маскарадни обичаи и хората, които все още ги съхраняват.Проектът е наречен „Пазителите“.

С фотографа Иво Данчев ще си говорим за този специален личен проект, как се снимат дивите разкази и историите на хората, които са част от него.

Гледайте ни на 10 март, четвъртък, LIVE в страницата ни във Фейсбук с начало точно в 19:00 часа.

Това е моята приказка за пазителите на планината, полето, водата и селата. В нея съществата живеят в свой собствен свят отвъд реалния или ни показват човешкото си лице, за да се свържем с нас. Пазителите е едно чудно пътуване из вълшебната ни земя“.

За Иво Данчев
От 2009 г. насам Иво Данчев е заснел десетки истории за сп. „National Geographic България“, а от 2012 до 2017 г. е арт директор на списанието. Днес Иво живее в Родопите, за да е по-близо до хората и традициите, които вдъхновяват неговите фотографии. Вижте неговите проекти и повече за Иво: https://evodanchev.com/
 
Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии