LIve Webinar: Запознайте се с Blackmagic Pocket Cinema Camera 6K Pro / 04.03 от 12:00 до 13:00 часа

Запознайте се отблизо с Blackmagic Design Pocket Cinema Camera серията и най-новото попълнение BMPCC 6K Pro.
Този онлайн уебинар ще разгледа в дълбочина Pocket Cinema Camera серията, като ще акцентира върху ключовите технологии, сценариите за използване и това, което прави тези продукти уникални, от Colour Science и Blackmagic RAW до иновациите и адаптивността на камерата.

Уебинарът ще се фокусира върху: • Разработката на Pocket Cinema Camera серията• Основни характеристики, функции и приложения • Технологични разлики и творческото им въздействие • Употреба и Case Studies • Colour Science и Blackmagic RAW

Уебинарът ще се проведе онлайн в платформата ZOOM на 04 март 2021 от 12:00 до 13:00 часа. За да се включите, е нужно само да се регистрирате за участие тук: Webinar Registration-Zoom

Уебинарът е разделен на две части презентация и Q&A сесия с време за вашите въпроси. Водещ ще бъде George Dupays от екипа на Blackmagic Design.

Събитието ще се проведе на английски език.

George Dupays
George e Technical Sales Specialist в Blackmagic Design, фокусиран основно върху кинематографията. В професионалната си биография има над 6 години опит в индустрията, като започва от голяма компания за наемане на оборудване през камера асистент за филмови и телевизионни продукции, George също така е работил в сферата на технически консултант и продажби за ARRI и RED Digital Cinema преди да се присъедини към Blackmagic Design в края на 2020г.
Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии