LIVE: Sigma и киното с Христо Лазаров

Новата ера на дигиталната кинематография с висока разделителна способност промени стандартите в индустрията и изискванията към кино обективите. В отговор се появява серията обективи Sigma Cine Lenses, създадени специално за кино и видеозаснемане, които съчетават висока резолюция и забележителни оптични характеристика с производителност, издръжливост и висококачествена изработка.  Те ще бъдат във фокуса на нашия разговор с Христо Лазаров - вторник, 18 май от 19.00 часа  на живо в страницата ни във Фейсбук PhotoSynthesis - място за фотография, хора и идеи.

Във фокуса на нашия разговор ще бъдат обективите Sigma Cine , създадени специално за кино и видеозаснемане. Ще бъдат представени Sigma Cine варио обективите от High Speed Zoom Line и FF Zoom Line и prime обективите ot FF High Speed Prime Line, както и 35 mm / T2.5 FF от специалния сет от 10 “арт” обектива FF Classic Prime Line. Ще обърнем внимание и на новата камера Sigma fp L и възможностите, които дава на видеографите.


Христо Лазаров e съосновател на ANAMORPHSTUDIO. Компанията се занимава с видеопродукция и постпродукция на реклами, тв спотове, музикални клипове и корпоративно видео, документални и късометражни филми, видео и кино техника под наем.

Фотогалерия: LIVE: Sigma и киното с Христо Лазаров

Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии