Кинотехники във фотографията - работно ателие / 17.07.20, Бургас

Иван Григоров и Artezz studio с работно ателие на о-в "Света Анастасия".

Процесът на големите филмови продукции да стане достъпен за независимите творци и фотографи е идеята, зад която застават организаторите. Целта на семинара е да анализира и приложи кинематографични техники в полето на фотографията. Предназначен е както за любители, така и за фотографи с добри познания и умения. По време на работното ателие ще бъдат създадени фотографски изображения, максимално близки до предварително селектирани кадри от два игрални филма, заснети на остров "Света Анастасия". Единият е на големият бългаски режисьор Рангел Вълчанов- „На малкият остров(1958г.), а другият на режисьора Камен Калев - „Островът“(2011г.). Ще се търсят кадри, които да рзкрият кинотехники, които не се използват в стандартната ни представи за фотография.

Ателието ще се проведе на 17 юли 2020г. и е със свободен вход след предварително записване. Своята заявка за участие може да изпратите на artezz@gmail.com.

Събитието е част от програмата на Международен филмов фестивал Бургас и се организира със съдействието на PhotoSynthesis. 
Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии