Canon представи новия EOS 250D - най-лекия DSLR с подвижен дисплей в света

Canon обявява пускането на Canon EOS 250D - най-лекият в света DSLR с подвижен дисплей. Създаден за хора, които искат да правят по-качествени семейни снимки, за тези, които искат да преминат от смарт устройство към фотоапарат, EOS 250D е забавен и лесен за ползване. Той е снабден с най-новите технологии, които предоставят на потребителите страхотно въведение в DSLR фотографията.

Като наследник на многократно награждавания EOS 200D, EOS 250D има лесен за боравене интерфейс, 24,1-мегапикселов CMOS APS-C сензор, възможност за 4K видео, супер-бърз DUAL PIXEL автофокус и отлична свързаност със смарт устройства. Освен това, камерата се отличава с най-новия процесор за обработка на изображения на Canon - DIGIC 8, който захранва много от функциите на фотоапарата, включително запис на 4K видео, 4K time-lapse и 4K снимка от 4K видео. 

Изключително лесен за управление, лек и компактен, EOS 250D позволява на цялото семейство да се наслаждава на историите от живота, по всяко време и навсякъде. Асистентът на потребителския интерфейс помага това да се случва без усилие от момента, в който камерата е включена. С напътствията и съветите, асистентът въвежда потребителя в света нa DSLR фотографията, за да може всеки да извлече максимума от камерата. Също толкова лесно е за потребителите да уловят преживяванията си по-творчески, с помощта на функцията „Creative assist” на Canon.

DIGIC 8 процесорът на Canon дава множество подобрения  в прецизността на автофокуса в режим Live View, автоматичен фокус върху очи, автоматичен оптимизатор на осветеността, цифров оптимизатор на обектива и приоритет на светлите тонове в кадъра за резки изображения с висока резолюция, готови за споделяне директно от фотоапарата. 24,1-мегапикселовият сензор се справя добре при слаба светлина и улеснява постигането на плитка дълбочина на рязкост, като добавя красиво фоново боке към ценните семейни портрети. Авангардната технология на камерата, съчетана с лекотата на ползване, прави EOS 250D перфектния DSLR за онези, които искат да уловят ценни семейни моменти, на които да се наслаждават дълго.

Новият EOS 250D е фотоапарат за всякакви случаи. Неговият интуитивен сензорен подвижен дисплей позволява удобно заснемане от всякакви ъгли, което прави семейните селфита радост, а записа на влог става изключително лесно. Технологията Dual Pixel CMOS AF също ще улови семейството и приятелите с безупречно остър фокус, както при заснемане на снимки, така и при видео. EOS 250D разполага с оптичен визьор с 9-точкова AF зона, така че кадрирането на снимките да е такова, както го вижда окото. 

Щом снимките и видеоклиповете са готови за споделяне, EOS 250D бързо и безпроблемно се свързва със смарт устройства чрез Bluetooth® и/или  Wi-Fi и безплатното приложение Canon Camera Connect за iOS и Android. От тук снимките и видеоклиповете могат да бъдат прехвърляне на смарт устройството, прегледани и публикувани в социалните мрежи или споделени с приятели и семейство. 

Canon Camera Connect е приложение, което също улеснява снимането от разстояние, идеално за заснемане на групово селфи. След това снимките бързо могат да се изпратят до сдвоеното смарт устройство чрез функцията за автоматично прехвърляне, без притеснения за евентуална загуба на снимки. 

EOS 250D се предлага в три елегантни покрития: черно, бяло и сребристо. Фотоапаратът е част от екосистемата EOS на Canon, състояща се от над 80 обективи, светкавици и аксесоари от световна класа, предлагащи оптимално ниво на избор, ако потребителите желаят да разширят творческите си възможности. 
Камера асистентът и творческите функции на EOS 250D, съчетани с най-модерните технологии на Canon, ще подготвят потребителя за отлично разказване на истории и ще му осигурят инструменти и знания, за създаването на красиви спомени с едно натискане на бутона.

Очаква се EOS 250D да бъде наличен на българския пазар от официалните търговци на Canon в края на април 2019 година.

Основни характеристики:

• 24.1 MP APS-C сензор и процесор DIGIC 8
  За превъзходно качество на изображението, дори и при ниска осветеност

• Оптичен визьор
  Уловете кадъра, така както го виждате ясно

• 4K видео
  За изключителна резолюция

•  Автофокусна система Dual Pixel CMOS
  При снимане през Live View режим, фокусирането на обекта е бързо за снимки и плавно при видео

• Подвижен сензорен дисплей
  За снимки от всякакви ъгли 

• Асистент на интерфейса
   Лесни съвети, които да помогнат за улавяне на идеалния кадър

•  Bluetooth® и Wi-Fi
    Постоянна връзка между фотоапарата и смарт устройството, автоматично и бързо прехвърляне на снимки

•  Творчески асистент
    За прилагане на ефекти върху снимките преди или след заснемането на кадъра 
Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии