Canon анонсира нов обектив създаден за EOS R системата - RF 24-240mm f/4-6.3 IS USM

 
Canon разширява гамата си RF обективи с обявяването на RF 24-240mm f/4-6.3 IS USM - най-новият обектив за творчески настроени ентусиасти, които са избрали системата EOS R. Той предлага огромни творчески възможности със своя диапазон на приближаване от 24-240 мм (10x), който улавя изключителни изображения. Насочен към творчески ориентирани фотографи, но и идеален за „травъл фотография“, този обектив е много гъвкав – улавя всичко от широкоъгълни снимки до снимки в близък план.
 
Впечатляващ и достъпен пълноформатен варио обектив
 
Едва 750г., компактният и преносим RF 24-240mm f/4-6.3 IS USM има невероятен коефициент на съотношение тежест : фокусно разстояние. С 10-кратното увеличение, разнообразието от фокусни разстояния и променливата диафрагма f/4-6.3, този обектив е идеалният за творчески настроени фотографи, които искат да постигнат висока степен на гъвкавост от EOS RP камерата и системата от RF обективи. Давайки на фото ентусиастите по-широк обхват на творчество, широкоъгълното фокусно разстояние 24 mm е идеално за групови портрети и пейзажи, докато 240 mm телефокусно разтояние е идеално за снимане на спортни събития, диви животни и хора на средни разстояния. 

 Забележителни автофокус и стабилизация на изображението
 
Със своята 5 стъпкова стабилизация, RF 24-240mm f/4-6.3 IS USM е първият пълноформатен обектив с Dynamic IS, който осигурява на фотографите изключителна стабилност при снимки от ръка, позволявайки на фотографите да увеличат творческите си възможности. Това дава възможност за заснемане на кристално ясни снимки при слаба осветеност. С Nano USM автофокуса, който съчетава предимствата на STM и пръстеновидния USM, с 88% хоризонтално и 100% вертикално покритие на кадъра с Dual Pixel CMOS AF - обективът е едновременно бърз и тих и с гладко фокусиране при заснемане на видео, което позволява на фотографите да постигнат изключително качествени кадри. 
 
Луксозен вид и усещане
 
Идеално пасващ на най-леката пълноформатна безогледална камера на Canon - EOS RP,  RF 24-240mm F4-6.3 IS USM дава на фотографите всички предимства на EOS R системата. Анонсирана през септември 2018 г., тя осигурява ненадминати оптични качества, най-бързият автофокус в света.
 
RF 24-240mm F4-6.3 IS USM ключови характеристики:
    • 24-240mm диапазон на приближаване
    • 5 стъпкова стабилизация на изображението с Dynamic IS
    • кръговидна f/4-6.3 бленда, 7 ламела 
    • асферични и ултра разпръскващи елементи на обектива и супер спектрално покритие
    • Nano USM автофокус
    • Вграден DLO Profile и електронна корекция на дифракцията
    • Превключващ пръстен за фокусиране или контролиране на  функции 
Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии