Atomos празнува 10 години

// Техника / Техника | PhotoSynthesis | Февруари 20, 2020
Компанията, която промени света на видеографията, празнува 10 години от излизането на пазара на първия си видео рекордер и монитор - Ninja HD HDMI. Преди десетилетие Atomos извежда за първи път Apple ProRes запис в достъпно външно on-camera устройство, което е и монитор, и отключва възможностите за висококачествен видео запис на много камери и най-вече DSLR фотоапарати. Превъзходните ProRes файлове позволяват много по-лесно редактиране и обработка в програми като Apple Final Cut Pro, Adobe Premiere и AVID Media Composer.

Десет години по-късно Atomos остава водеща компания в иновациите с редица продукти и технологии, които променят индустрията завинаги - като 4K видеозапис от безогледални камери с Ninja Assassin или Shogun, HDR монитор и отново прави революционен скок напред с възможностите за ProRes RAW запис от широка гама популярни кино камери.

За своята 10 годишнина компанията подготвя специални предложения за своите продукти, които можете да очаквате през цялата година. Кампанията стартира с Atomos Ninja V, носител на награди и любим на потребителите, който съчетава всички постижения на компанията през годините в един ултимативен  5” HDR монитор-рекордер.


Може да следите лимитираните оферти за Atomos продукти тук.

Atomos създават външни монитор/рекордери, които позволяват преглед на изображението и запис на максимално качествено видео директно от сензора на камерата. Продуктите им се използват от видеографи, влогъри, в рекламната и кино индустрия.

Във ФотоСинтезис може да намерите монитор/рекордери от сериите Ninja, Shogun, Shinobi , Sumo и Neon, както и батерии, зарядни, видеоустройства за преобразуване, синхронизиране на видео сигнала, кабели и други аксесоари Atomos.

// Техника / Техника | PhotoSynthesis | Февруари 20, 2020

Фотогалерия: Atomos празнува 10 години

Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии