AF-S NIKKOR 70–200mm f/2.8E FL ED VR - по-бърз, по-лек и по-гъвкав от всякога

// Техника / Техника | PhotoSynthesis | Октомври 19, 2016
Създаден да осигурява отлични резултати, новият AF-S NIKKOR 70–200mm f/2.8E FL ED VR ще помогне на фотографите, работещи с високоскоростни D-SLR фотоапарати на Nikon, да бъдат винаги с една стъпка пред останалите.
 
Независимо дали снимате спортни събития, новини или репортажи, най-новият модел на този известен обектив притежава редица подобрения, които са от съществено значение в тази област. Съчетанието от по-добро проследяване на АФ и контрол на експозицията позволява изключително качествено серийно снимане. В сравнение с предшественика си, новият обектив предлага усъвършенствани характеристики от ръб до ръб и намалено отслабване на светлината. Най-близкото разстояние на фокусиране вече е 1,1 м, а максималният коефициент на репродукция е увеличен на 0,21 пъти. Бутоните на цилиндъра правят работата по-плавна, а позициите на пръстена за увеличение и фокусиране са разместени за по-удобно управление. Благодарение на новия цилиндър от магнезиева сплав и HRI и флуоритните елементи обективът е едновременно изключително лек и същевременно много здрав.


Основните характеристики:

Подобрено намаляване на вибрациите (VR)
Последното поколение технология за намаляване на вибрациите на Nikon позволява снимане със скорости на затвора до 4 стопа по-бавни, отколкото без VR, и се активира в момента, в който затворът бъде натиснат наполовина. Подобреното проследяване на АФ позволява на фотографите да реагират бързо и точно на промените в автоматичното фокусиране. Електромагнитният механизъм на диафрагмата предоставя възможност за стабилен контрол на автоматичната експозиция дори при серия от снимки с висока скорост.

Изключителна пълнота
Новата оптична конструкция гарантира отлични характеристики от ръб до ръб. Оптичният дизайн включва шест елемента от ED стъкло, леща от флуорит и елемент с висок коефициент на пречупване (HRI). Нанокристалното покритие намалява фантомите и отблясъците за по-голяма яснота на изображението, а цветният кант, хроматичната аберация и изкривяването са под контрол в целия диапазон на увеличение.
 
// Техника / Техника | PhotoSynthesis | Октомври 19, 2016
Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии