15 септември е срокът за участие във фотоизложба – конкурс на тема „Интимността в интериора“

За пореден път Рока България предоставя платформа за изява на българските интериорни дизайнери, архитекти и фотографи чрез предстоящата фотоизложба „Интимността в интериора“. Авторите могат да изпратят свои творби за участие до 15 септември. Събитието се организира съвместно от Асоциация на Интериорните дизайнери в България и Roca, а медийни партньори са списание „Наш дом“ и ФотоСинтезис.


С тази инициатива искаме да акцентираме върху важността на добрата комуникация и фотографско представяне на интериорните проекти на дизайнери и архитекти и да дадем възможност за ползотворни контакти и споделяне на добри практики между професионалисти.“, споделят организаторите.

Кой може да участва в изложбата?
•    Интериорни дизайнери / Архитекти, автори на интериорни проекти
•    Фотографи, заснели интериорни проекти.

Всеки участник има свободата сам да избере каква интериорна фотография да покаже, така че да отговаря на темата „Интимността в интериора“: интимни зони в интериора; кътчета за уединение и/или дълбоко лични преживявания; интериорни решения за съкровени моменти; специфични детайли, говорещи за интимността в интериора и т.н.

Условията и форма за участие ще откриете на следния линк: https://bit.ly/3O9g13x

Срок за изпращане на фотографиите – 15 септември, 2022 г.


Всички изпратени фотографии ще бъдат разгледани от жури в състав:
¥    доц. Банко Банков – член на УС на АИДБ и преподавател в НБУ, „Интериорен дизайн“
¥    Георги Янев, Мениджър продажби на Roca за България и Република Северна Македония,
¥    Надежда Павлова, куратор на галерия за фотография СИНТЕЗИС и член на УС на Българска фотографска академия
¥    Антоанета Баева – главен редактор на сп. „Наш дом“
¥    Симона Грошевска – продуктов и интериорен дизайнер, и фотограф.

Одобрените от журито 25 фотографии ще бъдат отпечатани от Рока България и ще бъдат изложени в Експо Баня София – изложбената зала на Рока България на бул. „Княгиня Мария Луиза“ 16.

Експозицията ще бъде открита на 13 октомври и ще продължи до 13 ноември.

Изложбата ще може да бъде видяна и в специален албум, онлайн на адрес: https://www.facebook.com/ExpoBathSofia, където до 3 ноември 2022 г. ще протече гласуване на публиката за най-добри фотография и проект, представящи интимността в интериора. Проектът, събрал най-много гласа, ще бъде отличен със следните награди:
•    Наградата за най-добър дизайн - термостатична душ колона Victoria T-Plus, за вана и душ, с регулируема височина и въртяща се душ глава + душ слушалка с 3 функции, която се предоставя от Рока България на дизайнера/архитекта на отличения проект;
•    Наградата за най-добра фотография – ваучери на стойност 200 лв. за печатни услуги и техника и аксесоари, която се предоставя от ФотоСинтезис на фотографа на отличения проект, респ. на дизайнера/архитекта, когато участникът сам е заснел проекта си.

В рамките на изложбата са планирани и две съпътстващи събития:     Клуб на дизайнера и Групови занятия с практическа насоченост под ръководството на професионални фотографи.


Локацията – домакин на изложбата

Експо Баня София (корпоративната изложбена зала на ROCA за Балканите) се намира в сърцето на столицата, на бул. Мария Луиза 16.

Уникалното за това пространство е, че в него не се търгува. Експо Баня София е място за срещи с професионалисти, залата е домакин на различни събития - изложби, семинари, концерти, пърформънси.
Фотогалерия: 15 септември е срокът за участие във фотоизложба – конкурс на тема „Интимността в интериора“

Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии