LIVE: 1 за всички, всички за 1. Бони Бонев представя Sony α1 във всички фотографски жанрове

Да уловиш неповторимото и да го запечаташ в кадър е една от отличителните черти в характерния стил на Бони Бонев. Научете как той предизвика себе си, за да достигне максимума на възможностите, които му предоставя Sony α1.
 
Макар и рядко, се случва някоя иновация с толкова да изпревари времето си, че да промени из основи начина, по който сме правили нещата досега. Водена от непрекъснатия си стремеж да преодолява ограниченията на конвенционалните фотографски инструменти, с революционните си технологии Sony проправя пътя към една нова ера, която започва с α1. С безпрецедентна комбинация от висока резолюция, скорост, качество и контрол, той дава на творчески мислещите креативната свобода, за която преди те можеха само да мечтаят. Ако сте готови да освободите пълната мощ на своя талант, то вие сте готови за Единствения фотоапарат за вас.

Насладете се на множество вдъхновяващи кадри от всички фотографски жанрове, който Бони засне с α1 и вижте редица технически примери, които той ще коментира в детайли. Ще имате възможността да зададете и вашите въпроси, за да научите всичко, което сте искали да знаете за Sony α1.
 
Очакваме ви на 20 май, четвъртък, 19:00 часа в страницата ни във Фейсбук PhotoSynthesis - място за фотография, хора и идеи.


Фотогалерия: LIVE: 1 за всички, всички за 1. Бони Бонев представя Sony α1 във всички фотографски жанрове

Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии