Behind The Scenes: Среща с Любомир Дуцолов – Lubа6ky

ФотоСинтезис, кафе-галерия | 16 Март 2020 от 19:00 до 21:00 ч.
16 март | 19:00 часа
ФотоСинтезис, кафе-галерия | Бул.”Васил Левски”57
Вход: Свободен

Зад всяко хубаво видео или филм стои човек, който е изучил това изкуство, който е отделил голяма част от живота си, за да стане добър в този занаят. А занаят не се учи – краде се.”  Думите са на Любомир Дуцолов – Lubа6ky, с когото ви каним на първата ни среща Зад кадър/Behind the Scenes.


Дори и да не го познавате, вече сте виждали неговата работа. Със сигурност сте попадали на заснети от него рекламни клипове за най-различни компании като Gillette, AVON, Discovery, Visteon Bulgaria, Black Ram, Фондация “За нашите деца” и други. И не само. 

Освен режисьор Lubа6ky е и автор на книгата “Първи дубъл – Как да създаваш въздействащо видео”, която синтезира години четене и личен опит и буквално разнищва процеса за създаване на едно видео от начало до край.

Подгответе въпросите си и заповядайте да чуете историите зад кадър. Започваме с първи дубъл – кинаджията, началото и Lubа6ky.

Behind the Scenes:REC е поредица от срещи с отворен вход с хората зад камерата, които познаваме задочно от многобройни кино и видео продукции. Всеки от тях ще ни разкаже за своята работа и ще надникнем “зад кадър” към създаването на видео съдържание във всичките му най-популярни формати. 
Реклами, музикални клипове, събития, сватби, документални филми, интервюта, влог. Каквото и да искате да снимате, опитът на тези, които вече са минали по този път е безценен.


// Други / Други събития | | Март 05, 2020

Фотогалерия: Behind The Scenes: Среща с Любомир Дуцолов – Lubа6ky

Коментари

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.

Коментари (0)

Прочети още статии