Our Story Continues 
Този албум е посветен на колегите ми от "Фотосинтезис", София. Един интимен поглед към тях, както ги виждам през моите очи. През последната година и няколко месеца съм в тяхното обкръжение, заедно в работната ни среда, чувствайки се в отбор, сред извор на вдъхновение. Едно своеобразно продължение на изложбата "Our Story Begins", серия от портрети на екипът, представена в галерия Синтезис през декември, 2015.
В комуникацията си с тях надграждам мирогледа и познанията си за света. Уча се на визуална култура, технически познания, обратна връзка. И човешките взаимоотношения. Тема, която винаги ще присътва в съзнанието и творчеството ми. Сега в тази книга съм разказал няколко истории в снимки, разкриващи моментите ни с тях, между тях и всичко, което те ми дават, за да мога да следвам мечтите си и разкривам на света вътрешния си такъв, посредством фотографията.
Дори и да не се видите вътре, знайте, че вие сте направили много по този проект и участвате безусловно.
Специални благодарности на Рая Павлова, Кирил Димитров, Надя Павлова, Александра Боева, Йоана Петрова, Светлана Харизанова, Цветан Иванов, Георги Дерменджиев и Тихомир Стоянов.
Как оценявате този проект?
 1. 2
 2. 3
 3. 4
 4. 5
 5. 6
 • Изпратете сигнал до администратор  

  За всички други случаи, използвайте
  moderator@photosynthesis.bg

  Благодарим ви
  за съдействието!

 • Наф'ско Лято our story continues
 • 0
 • 1870
Коментари

Регистирай се, за да добавиш коментар.
Ако вече имаш регистрация, влез с потребителското си име и парола.

Коментари (0)
Покажи само коментари от Про потребители
Показани са коментари от всички потребители.

Няма направени коментари.