Izpolzvate li treti strani app store za foto prilozheniya?2 мнения

evelyngraceartist evelyngraceartist
преди 7 дни  

Napосledък забелязвам, че все повече фотографски приложения се появяват извън официалните магазини като Google Play или App Store — особено някои полезни инструменти за редакция или камера настройки.
Някой от вас използвал ли е такива third-party app store, за да инсталира фото приложения? Какъв е опитът ви — струва ли си, или има риск от вируси, реклами и проблеми със сигурността?

Интересува ме и дали има конкретни алтернативи, които са се доказали като надеждни (например за RAW обработка, light metering, или управление на дрон).
Споделете, моля, мнения и препоръки — струва ли си да се пробва, или е по-добре да се стои само на официалните магазини?

evelyngraceartist evelyngraceartist
преди 15 часа

Изглежда темата не предизвика много дискусия, но все още ми е интересно — наистина ли никой не е пробвал да инсталира фото приложения чрез third-party app store?
Аз все още се колебая дали да изпробвам някое, защото някои изглеждат доста обещаващи (особено тези с разширени RAW функции), но се притеснявам от сигурността.

Между другото, забелязах, че напоследък и някои версии на TikTok като TikTok 18 се разпространяват извън официалните магазини – например чрез сайтове като tiktok18mod. Някой има ли опит с подобни приложения? Безопасни ли са, или крият рискове като вируси и излишни реклами?

Ще се радвам, ако някой сподели личен опит – дори и негативен, просто за да знам дали си струва рискът.

oglaperry oglaperry
преди 11 часа

Every icy slope in Slope Rider challenges timing and skill, demanding sharp reflexes and perfect jumps to survive.

Какво мислите?

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.