Sərnişin Qaydası0 мнения

17riva 17riva
преди 16 дни  

Mən uzun illərdir ki, taksi sürürəm. Gecə-gündüz demirəm, sükan arxasında oturub insanları daşıyıram. Hər gün eyni küçələr, eyni işıqlar, eyni söhbətlər. Darıxdırıcıdır, bilirsiniz. Amma bu mənim çörəyimdi. Arvad, uşaq, kirayə – hamısı taksidən çıxır.

Həmin gecə sərnişin daşıyırdım. Saat gecə 2 idi. Həmin sərnişin – orta yaşlı bir kişi – arxa oturacaqda telefonuna baxırdı. Birdən qışqırdı: “Vurduuu!” Mən qorxub əyləcə basdım. “Nə oldu?” dedim. O güldü. “Slotda cekpot vurdum, 300 manat”. Mənə telefonunu uzatdı. Ekranda rəngarəng oyun, ortada böyük rəqəm: 300 manat. Dedim: “Bu nədi?” Dedi: Mostbet indir apk eləməmisən? Yüklə, görərsən”.

Həmin gecə evə gələndə yata bilmədim. Fikirləşdim: “Nə olacaq, mən də cəhd edim”. Telefonuma mostbet indir apk axtardım. Tətbiq tapdım, yüklədim. Quraşdırma 1 dəqiqə çəkdi. Açdım, qeydiyyatdan keçdim. Ad, nömrə, bir neçə klik. Hamısı.

Cibimdə 15 manat var idi. Onu da nahar pulu saxlamışdım. Depozit qoydum. Oyunlara baxdım – çox variant var idi. Hansını seçim? Sərnişinin oynadığı “Sweet Bonanza” seçdim. Konfetlər, meyvələr. Fırladım. Fırladım. Fırladım.

İlk 5 dəqiqə uduzdum. 15-dən 9-a düşdü. Sinirləndim. Dedim: “əjdaha, fırıldaqdı”. Amma dayanmadım. 9-dan 6-ya düşdü. Sonra 3-ə. Sonra birdən konfetlər partladı. Bonus rejimi. 10 pulsuz fırlanma. Hər fırlanmada 2-3 manat. 10 dövrədə 26 manat qazandım. Balans 29 manat oldu. Depozitim 15 idi, indi 29. Qazanc 14 manat. Azdı, amma sevindim.

Həmin gecə başa düşdüm ki, mostbet indir apk etməklə mən sadəcə bir oyun yükləməmişəm – mən bir fürsət qapısı açmışam. Növbəti gün taksi dayanacağında gözləyərkən oynadım. 10 manat qoydum, 8 uduzdum, 2 qaytardım. Xeyrim yoxdu. Amma maraqlı idi. Üçüncü gün 20 manat qoydum, “Book of Dead” oynadım. 20-dən 54-ə qalxdım. Dərhal çıxartdım 50. 4 manat qaldı – onu da oynadım, sıfır. O gün 30 manat qazanc. Taksi ilə 3 saatlıq işimə bərabərdi. Və mən bunu 20 dəqiqəyə qazanmışdım.

Həftəsonu qərar verdim: bu oyunları ciddi öyrənim. Mostbet indir apk etdiyim tətbiqi hər gün açırdım. Müxtəlif slotları sınayırdım. Hansı daha çox qazandırır? Hansı daha az uduzdurur? Hansı bonusları yaxşı verir? Bunları öyrənmək vaxt apardı. Amma vaxtım var idi – taksi dayanacaqlarında, sərnişin gözləyərkən, boş vaxtlarda.

İkinci həftədə “Gates of Olympus” ilə tanış oldum. Zevs, ildırımlar, qızıl. Bu slot mənə uyğun gəldi. 15 manat qoydum, oynadım. Balans 15-dən 38-ə qalxdı. Çıxartdım 35. Sonra yenə 15 qoydum, 42 qazandım. Üst-üstə. Düşündüm ki, “bəlkə həmişə belədir?” Amma üçüncü dəfə 15 manat qoydum, uduzdum. 15-dən 0-a. Peşman oldum? Yox. Çünki əvvəlki iki dəfənin qazancı cibimdə idi.

Ən böyük uduşum bir ay sonra oldu. Həmin gecə yağış çox güclü idi. Taksi az işləyirdi. Dayanmışdım, maşının içində çay içirdim. Telefonumu açdım, mostbet indir apk ilə yüklədiyim tətbiqə girdim. 30 manat depozit. “Big Bass Bonanza” – balıqçı, gölməçə, böyük balıqlar. Oynadım 1 saat. Udurdum, qazanırdım. Balans 30-dan 25-ə, 25-dən 47-yə, 47-dən 33-ə, 33-dən 61-ə. Sonra bonus rejimi. Pulsuz fırlanmalar. Balıqlar gəldi. 61-dən 89-a. Yenə bonus. 89-dan 134-ə. Daha bir bonus. 134-dən 210-a. Balans 210 manat.

Maşının içində qışqırdım. Şüşələr çəkildi, yağış səsi içəri doldu. Əllərim titrəyirdi. 210 manat! Bu, taksi ilə bir həftəlik qazancımdır. Və mən bunu bir gecədə, yağışda, maşının içində qazanmışdım. Dərhal çıxarışa basdım. 200 manat bank kartıma, 10 manat da oynamaqda qalsın dedim. Mostbet indir apk tətbiqi sayəsində pul çıxarmaq 3 dəqiqə çəkdi. Bankdan mesaj gəldi: “200 manat hesabınıza daxil olmuşdur”.

Həmin gecə evə gələndə arvadıma dedim. İnanmadı. Telefonumu göstərdim. Bank mesajını oxudu. Susdu. Sonra dedi: “Sən dəlisən?” Dedim: “Yox, sadəcə şanslıyam”. O gündən sonra arvadım artıq mənə qarışmır. Bilir ki, oynayıram, amma qaydalarımla oynayıram.

İndi hər həftə 2-3 dəfə oynayıram. Depozitim maksimum 20 manat. Qayda: 50 manat qazansam, çıxarıram. 20 manat uduzsam, dayanıram. Bu qayda ilə ayda ortalama 150-200 manat qazanıram. Pulun hamısını banka atıram. Bəzən uşaqlara bir şey alıram, bəzən arvadıma. Bəzən də taksiyə xərcləyirəm – təkər, yağ, təmir.

Dostlarım deyir: “Sən qumarbazsan”. Mən deyirəm: “Mən taksi sürücüsüyəm ki, pulunu idarə etməyi bacarır”. Fərq böyükdür. Qumarbaz hər şeyini itirər. Mən isə itirmirəm. Çünki vaxtında dayanmağı bilirəm. Mostbet indir apk edib oynayan hər kəsə bunu tövsiyə edirəm: dayanmağı öyrənin. Ən böyük uduş dayanmaqdır.

Bu gün taksi sürürəm. Gecələr işləyirəm. Sərnişinlər danışır, mən qulaq asıram. Bəzən onlardan biri telefonunda oyun oynayır. Görürəm. Gülümsəyirəm. Xatırlayıram o gecəni – o sərnişini. Onun sayəsində mostbet indir apk ilə tanış olmuşam. O, 300 manat qazanmışdı. Mən isə o gündən bu günə qədər minlərlə manat qazanmışam. Bəli, minlərlə. Hər dəfə az-az. Yığa-yığa. Və heç vaxt böyük uduzmamışam. Çünki uduzanda dayanmışam. Qayda budur. Və mən bu qayda ilə yaşayıram. Taksi sürürəm, oynayıram, qazanıram, yaşayıram. Sadə həyat. Amma xoşbəxt həyat. Çünki pul problemi azdır. Arvad gülür. Uşaq böyüyür. Mən də sükan arxasında, gecə küçələrində, yağışlı Bakıda düşünürəm: bəzən ən yaxşı şeylər gözlənilmədən gəlir. Məsələn, bir sərnişinin qışqırtısı. Bir tətbiq yükləmək. Bir düymə basmaq. Və həyat dəyişir. O qədər də çox yox, amma bir az. Mənə də o bir az bəs edir.

Какво мислите?

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.