Fodrász vagyok. Nem a divatos belvárosi szalonban, hanem egy kis kerületi üzletben, ahová a nyugdíjas néni meg a tizenéves srác is bejön, mert nincs rá pénze, hogy a plázába menjen. A székem előtt a tükör, a kezemben az olló, a hátam meg fáj a napi nyolc óra állástól. Az a bizonyos csütörtök pont olyan volt, mint a többi: reggel nyolctól délután négyig vágtam a hajat, aztán amikor az utolsó vendég is kiment, leültem a váróban lévő régi fotelba. Kávét töltöttem, elővettem a telefonomat.
Egy fodrászos csoportban láttam a posztot. Valaki bedobott egy linket, hogy "itt van egy kód, nem kell hozzá befizetni, csak próbáld ki". A csoportban általában ilyeneket nem szoktunk megosztani, de aznap valamiért rákattintottam. A vavada no deposit bonus code volt a címsorban. Azt írta a srác, hogy ő ezzel a kóddal kezdte, és az első héten nyert vagy tízezret anélkül, hogy egy fillért is befizetett volna.
Hazamentem, leültem a gép elé. Beütöttem a kódot. A vavada no deposit bonus code működött. A rendszer elfogadta, és a számlámon megjelent egy kis összeg. Nem nagy. Alig néhány ezer forintnyi érték. De ingyen volt. Nem kellett hozzá bankkártya, nem kellett semmi. Csak a kód. Gondoltam, mit veszíthetek? Semmit.
Az első este nem hozott nagy nyereményt. Apró tétek, apró veszteségek. De a lényeg az volt, hogy nem a saját pénzemet kockáztattam. A vavada no deposit bonus code adott egy esélyt, hogy úgy próbáljam ki az egészet, hogy közben nincs kockázat. Másnap, munka után, újra bejelentkeztem. Még mindig volt a számlámon a bónusz egy része. Lassan, türelmesen játszottam. Nem akartam nagyot. Csak játszani akartam.
Aztán a harmadik este történt valami. A bónusz összege már majdnem a végéhez ért, amikor a gép egyszer csak beindult. Nem nagyot, de szépen sorozatban. Az apró tétekből jött egy kisebb nyeremény. Aztán egy másik. A számlámon lévő bónusz nem csökkent, hanem nőtt. Ez az érzés… nem lehet leírni. Hogy az ember úgy nyer, hogy közben nem is az övét kockáztatja. A vavada no deposit bonus code nélkül ez soha nem történt volna meg.
A negyedik este volt a csúcs. A bónuszból addigra már vagy hatezer forint gyűlt össze. Nem nagy összeg, de nekem, a fodrásznak, aki a hajvágásokból él, ez már jelentős volt. Aztán jött egy olyan kör, amitől a képernyő szó szerint felvillant. A nyeremény tizenkétezer forintnál állt meg. Tizenkétezer. Anélkül, hogy egyetlen fillért is befizettem volna.
Kivettem a pénzt azonnal. A bankszámlámra ment. Másnap a fodrászatban a kollégáknak is megmutattam. "Nézzétek, ezt a vavada no deposit bonus code-al csináltam" – mondtam. Senki sem hitt nekem. Azt mondták, biztos csak szerencsém volt. Lehet. De az a szerencse akkor és ott pont nekem kedvezett.
Azóta eltelt két hónap. Nem használom a kódot minden nap. Csak akkor, amikor a vendégek után fáradt vagyok, és kell valami, ami kikapcsol. A vavada no deposit bonus code azóta is a telefonomban van. Nem adom oda senkinek. Nem azért, mert titkolni akarom. Hanem mert mindenkinek meg kell találnia a maga szerencséjét. Az én szerencsém egy fodrászos csoportban talált kóddal kezdődött. És én éltem vele.
Ma is itt ülök a váróban, a kávé mellett. A telefonom a kezemben. A kód a memóriában. Nem várok csodát. De tudom, hogy ha este, a munka után, beírom, van esély. Nem garancia. Csak esély. És néha ennyi elég. A fodrászszék előtt azóta is ugyanúgy állok. De a telefonom kijelzőjén ott a bizonyíték, hogy a semmiből is lehet valamit építeni. Még akkor is, ha az a valami csak egy apró, de annál édesebb nyeremény.
Какво мислите?
Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.