10 manatdan 800 manata0 мнения

17riva 17riva
преди 8 дни  

Adım Kəmalədir, 36 yaşım var. İki uşaq anasıyam, tək yaşayıram. Ərim beş il əvvəl başqa qadına getdi, məni iki uşaqla qoyub. O vaxtdan özüm çalışıram, özüm dolanıram. Bərbərxanada işləyirəm, maaşım azdır, amma dolanırıq. Çətin olur, çox çətin, ama övladlarım üçün hər şeyə dözürəm.

İndiyə kimi heç vaxt qumar oynamamışam. Qadın üçün yaraşmaz deyə düşünürdüm. Qonşuda bir qız var, Xanım, oynayırdı, hamı ondan danışırdı. Ona görə də uzaq durdum. Amma bəzən həyat elə situasiyalar yaradır ki, çarəsiz qalırsan.

Keçən il dekabr ayı idi. Uşaqların məktəb pulu lazım idi, ev kirayəsi yığılmışdı, soyuducu boş idi. Nə edəcəyimi bilmirdim. İş yerində bir qız var, Lalə, o deyirdi ki, gecələr online oyunlar oynayır, qazanır da. Mən inanmırdım, amma bir gün dözə bilməyib soruşdum: "Necə oynayırsan, öyrədərsən?"

Lalə güldü, dedi: "Kəmalə, sən də? Sənə yaraşmaz?" Dedim: "Çarəsizəm, qız, nə edim?" Axşam mənə göstərdi. Telefonuna bir proqram yükləmişdi, "mostbet" deyirdi. Dedi: "Əvvəl pulsuz oynayasan, qaydaları öyrənəsən, sonra pul qoyasan". Baxdım, öyrəndim.

Evə gəldim, uşaqları yatırtdım, çıxdım eyvana. Telefonu əlimə aldım, düşündüm. Cibimdə 15 manat var idi. Atmaq, ya atmamaq? Qorxdum. Çox qorxdum. Axı bu pulla uşaqlara çörək alırdım. Əgər uduzsam, nə yeyəcəklər?

Amma ehtiyac böyük idi. Qərar verdim. Açdım telefonu, yazdım axtarışa mostbet daxil ol. Tapdım, girdim içəri. Qeydiyyatdan keçdim. Adımı yazdım, nömrəmi yazdım. Hesab açıldı.

Lalənin dediyi oyuna baxdım - "Sweet Bonanza". Konfetlər, şirniyyatlar, rəngli. Xoşuma gəldi. Əvvəl pulsuz oynadım. Qaydaları başa düşdüm. Sonra atdım 5 manat. Əlim əsirdi, ürəyim döyünürdü. Fırladım, fırladım, heç nə çıxmadı. Pul getdi. Ürəyim düşdü.

Qaldı 10 manat. Dedim bəlkə bir də? Atdım daha 5 manat. Fırladım, fırladım, birdən ekran işıqlandı. Bonus oyun başladı. Nə oldu, anlamadım. Konfetlər partlayır, yeniləri düşür, sayğac gedir. 20 manat, 50 manat, 100 manat. Bitdi. 120 manat qazanmışdım.

Donub qaldım. Telefon əlimdə, ekrana baxıram, inana bilmirəm. 120 manat. Mənim yarım aylıq maaşım. Bir dəqiqədə. Çıxartdım pulu dərhal. Hamısını.

Həmin gecə yata bilmədim. Səhər durdum, uşaqları məktəbə apardım, getdim bazarra. Yemək aldım, şirniyyat aldım, oğluma oyuncaq aldım. Axşam evə gəldim, uşaqlar sevindi. Mən də sevindim. İçimdə bir istilik var idi.

O gündən sonra hər gecə oynamağa başladım. Uşaqlar yatandan sonra çıxırdım eyvana, telefonu açırdım, mostbet daxil olurdum və oynayırdım. Bəzən udurdum, bəzən uduzurdum. Amma ümumi qazancda idim. Çox sevinirdim.

Yanvar ayında işlərim yaxşı getdi. 600 manat qazandım. Borcları ödədim, kirayəni verdim, uşaqlara istədiklərini aldım. Fevralda 500 manat daha qazandım. Martda 400. Hər ay müəyyən gəlirim var idi. Artıq rahat nəfəs alırdım.

Bir gecə martın sonu idi. Hava soyuq idi, yağış yağırdı. Uşaqlar yatmışdı, mən eyvanda oturmuşdum. Telefonu açdım, daxil oldum mostbet-ə. "Sweet Bonanza"ya girdim. Atdım 20 manat. Oynadım, oynadım, birdən bonus gəldi. Fırlanır, fırlanır, dayanmır. Sayğac gedir: 100, 300, 600, 800. 800 manat oldu.

Nəfəsim kəsildi. Oturduğum yerdə donub qaldım. 800 manat. Mənim iki aylıq maaşım. Bir oyunda. Ağlamağa başladım. Sakitcə ağlayırdım, uşaqlar oyanmasın deyə. Sevincdən ağlayırdım.

Çıxartdım pulu dərhal. Səhər durdum, getdim banka, qoydum hesaba. İndi bankda pulum var. İlk dəfədir həyatımda bankda pulum var.

Bu hadisədən sonra qonşu Xanımla rastlaşdım. O da oynayırdı, bilirdim. Danışdıq. Dedi: "Mən də oynayıram, amma uduzmuram". Güldüm. Dedim: "Mən də". Oturduq, çay içdik, oyun danışdıq. Dost olduq. İndi bəzən birlikdə oynayırıq. O deyir "mərc qoy", mən qoyuram, uduram. Əylənirik.

İşdə Laləyə də təşəkkür etdim. Dedi: "Görürsən, mən demədimmi?" Dedim: "Dedin, sağ ol". O da oynayır, o da qazanır. Bəzən işdə fasilədə oturub oyun danışırıq. Başqa qızlar da qulaq asır, bəziləri qoşulur.

İndi altı aydır ki, oynayıram. Ümumi qazancım 4000 manatdan çoxdur. Borclarım bitib. Uşaqlarım xoşbəxtdir. Mən də xoşbəxtəm. Heç vaxt düşünməzdim ki, online kazino mənim həyatımı dəyişəcək. Amma dəyişdi.

Hələ də hər gecə çıxıram eyvana. Telefonu açıram, mostbet daxil oluram, oynayıram bir az. Bəzən uduram, bəzən uduzuram. Amma heç vaxt çox pul qoymuram. Limitim var: ayda 200 manatdan çox xərcləmərəm. Və bu qaydaya əməl edirəm.

Keçən həftə oğlum soruşdu: "Ana, niyə hər gecə eyvana çıxırsan?" Dedim: "Nəfəs alıram, bala". Güldü, getdi. Bilmir oğlum ki, anası online kazino oynayır. Bilməsin də. Onun üçün mən sadəcə anayam. Və bu belə də qalsın.

Bu axşam yenə çıxacağam eyvana. Uşaqlar yatandan sonra. Telefonu açacağam, mostbet-ə girəcəyəm, oynayacağam bir az. Kim bilir, bəlkə yenə udaram? Bəlkə də uduzaram. Fərqi yox. Əylənirəm, stress atıram, pul qazanıram. Nə gözəl.

10 manatdan 800 manata. İnanmaq çətindir, amma həqiqətdir. Həyatımın ən yaxşı qərarı idi.

Какво мислите?

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.