Интервю с фотографа Винсънт Ърбън26 мнения

Breda Breda
преди 6 години  

Здравейте,

Наскоро имах наистина огромното удоволствие да проведа интервю с фотографа и режисьор Винсент Ърбън. В него говорихме за първите му приключения, за живота на онези, които са постоянно на път, както и за едно особено неестествено земетресение в Мексико.

Публикувам част от интервюто:

Какво те вдъхновява да хванеш камерата си?

Опитите ми да синтезирам преживяването на това да си на определено място в моменти и звуци е трудно начинание, но е и изключително забавно. Основната ми мотивация винаги е била да намирам различни начини, по които да разрешавам този проблем.

https://skyrefund.com/files/BlockFiles/33/file/vincent-urban-chapel.jpg

Какво трябаше да пожертваш, за да живееш този живот на приключения?

Взаимоотношенията и връзките, това да имам възможността да мога да правя планове за период, по-дълъг от две седмици, това да виждам приятелите и семейството си, ученето и научаването на други полезни умения, както и като цяло всичко онова, което придава някакъв ред на живота.

https://skyrefund.com/files/BlockFiles/33/file/vincent-urban-cliff.jpg

Прочетете цялото интервю с Винс! :)

rinku.pbkd rinku.pbkd
преди 3 дни

That’s a great perspective, Vincent. Capturing the essence of a place, beyond just visuals, really reflects a deep connection with the environment. It reminds me of how creative tools today aim to deliver similar immersive experiences in digital spaces. Whether through a camera lens or a virtual world, it’s all about storytelling and presence.

In fact, games like avatar world free do something similar. It lets users explore, create, and express themselves in interactive environments. They offer a different, yet equally creative, medium for capturing experiences and shaping narratives.

vidmateapk510 vidmateapk510
преди 2 дни

There doesn't seem to be an interview available with a photographer named "Vincent Urban snaptik most likely the name is misspelled or it's a different artist. If you can give me more details — exact name, publication, or context — I'll be happy to look it up. In that case, I'll check back with the specified details for the most up-to-date information.

Какво мислите?

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.