Стандартен потребителски акаунт

Като притежател на стандартен потребителски акаунт можете:

Про потребителите на ФотоСинтезис

Като Про потребител на ФотоСинтезис можете:
да правите всичко, което можете да правите със стандартен акаунт и още:

Куратори

Като куратор на ФотоСинтезис можете:
да правите всичко, което можете да правите с Про акаунт и още:

Как можете да станете Про потребител на ФотоСинтезис?

Можете да станете Про потребител на ФотоСинтезис (какво е това?) като предлагате своите произведения за обсъждане и гласуване в модул „Гласуване“ - ако 10 от фотографиите ви влязат в тематичните галерии на сайта „Избрано“ (как става това?), вие също стававате Про потребител. Ако в продължение на 6 месеца нито една от качените от вас фотографии не попадне в тематичните галерии на сайта „Избрано“, губите възможността да подбирате фотографии за „Избрано“; ако в следващите два месеца 3 от качените нови фотографии влязат в „Избрано“, отново ставате Про потребител. Можете да станете Про потребител и като се свържете с администрацията на сайта. Кураторите на ФотоСинтезис ще разгледат вашия профил и ще вземат решение. Евентуален отказ е окончателен за следващите 3 месеца.

Как можете да станеш Куратор на ФотоСинтезис?

Ако имате желание да се включите като Куратор на ФотоСинтезис, можете да се свържете с администрацията на сайта – ние ще разгледаме вашия профил и ще вземем решение. Евентуален отказ е окончателен за следващите 3 месеца.

Подбор на снимки за тематичните галерии на сайта:

Фотографиите, които са предложени за обсъждане и гласуване в модул „Гласуване“, влезли са в галериите „Рейтинг“ (получили са поне 5 оценки от потребителите), попадат в тематичните галерии на сайта „Избрано“, ако са предложени от поне 3 Про потребители (какво е това?) и одобрени от поне един Куратор на сайта.