Дублиране на фотографии в конкурсната галерия и в галериите на сайта2 мнения

PhotoSynthesis PhotoSynthesis модератор / про
преди 7 години  

Приятели, моля, обърнете внимание, че в регламента на конкурса има изискване фотографиите, участващи в него да не са публикувани в галериите на сайта извън конкурсната галерия.

Моля, не публикувайте едни и същи фотографии за участие в конкурса и в галериите на сайта (както и в портфолио), в противен случай те ще бъдат отстранени от конкурса.

Успех на всички участници smile

Mitoshka Karageorgieva Mitoshka Karageorgieva
преди 2859 дни

Благодарим за разяснението! :) 

А снимките, които са за конкурса невидими ли ще бъдат или след определен период ще се виждат?! Защото пише, че трябва да имат поне 5 гласа а как ще имат като няма да са видими?! Не са много ясни правилата, предполагам че затова става объркването. Лично аз се обърках, как хем трябва да гласуват за мен хем няма да са видими. :) Успех! И благодарим за прекрасната възможност, която ни давате.

PhotoSynthesis PhotoSynthesis модератор / про
преди 2858 дни

Здравейте! 

Фотографиите, които публикувате за участие в конкурса "Ние, хората", са видими за всички в галерията на конкурса. За Вас самата Вашите снимки са видими в модула за качване на снимки за конкурса. 

След приключване на периода за качване на фотографии за участие всички автори, които имат поне 3 фотографии в галериите на сайта "Рейтинг", ще имат възможност да оценяват снимките от конкурса. За да имате фотографии в "Рейтинг", е необходимо да качите такива за гласуване извън рамките на конкурса. Когато публикувате Ваша фотография за гласуване, тя е видима за останалите автори и за кураторите в сайта и те могат да я оценяват, като по този начин тя влиза (или не) в галериите "Рейтинг" и "Избрано". 

Поздрави! 

Какво мислите?

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.