Бъгове и коментари11 мнения

GID GID модератор / про
преди 1 година  

Ще се радваме на всеки сигнал за всичко, което според вас функционира неправилно или изглежда така. Моля, отбележете операционна система, браузър и (по възможност) версия на браузъра, за да можем да откриваме по-лесно причините за проблемите.

Благодарности на всички! {#emotions_dlg.laughing}

iv.zahariev iv.zahariev про
преди 323 дни

http://photosynthesis.bg/gallery/project/6405.html

При отворяне на снимка с иконката i за допълнителна информация, в горния десен ъгъл хиксът за затваряне на прозореца се скрива пoд падащото отгоре меню и не може да се кликне. Safari 9.1

sabin sabin
преди 117 дни

Преди малко избрах със сърцето един куп снимки за гласуване (преди това бях избрал ПОКАЖИ ОЩЕ) за да поизбера повечко на куп, гласувах за първата избирайки реитинга за различните категории и натиснах ГЛАСУВАЙ и БАМ - прати ме на ново да избирам снимка за която искам да гласувам, все едно, че съм гласувал вече за всичките избрани...

sabin sabin
преди 117 дни

Зверска досада при създаване на есе.

При добавяне на нещо ново, екрана се преизчислява и отива най отгоре, след ковто трябва да се скроува надолу, което е доста досадно.Двадесет снимки с 10-20 текста, това прави 30-40 пъти да скролираш надолу като луд! И не, не става с клавиша end, защото той пък те праща много надолу и трябва да скролираш нагоре :)

Вкарайте в код-а едно препращане до нещото което току що си вкарал моля!

Отделно при редакция на есето, ми се губи заглавието и трябва да го въвеждам пак. Не знам дали е защото има кавички, не съм тествал???

 

 

sabin sabin
преди 116 дни

При гласуване.

 

Избирам Х за премахване на снимки, за които не искам да гласувам и избирам една или повезе снимки след което давам [запази] и целия списък се обновява давайки ми абсолютно други снимки, т.е. тези които трябваше да останат за гласуване изчезнаха без да съм гласувал за тях.

rimohit rimohit про
преди 115 дни

Здравейте ,

От скоро съм в това място ! Забелязвам следното нещо! Значи за снимка може да се гласува само когато тя се намира в гласуване. Забелязвам прекрасни фотографии , които са излези от там  и вече са в категория Избрано , но поради злонамерено гласуване (примерно ) са с ниски показатрели. Някак си не ми се вижда логично  да не може да се гласува за снимките след това   . Това е просто разсъждение от моя страна! Поздрави!

PhotoSynthesis PhotoSynthesis модератор / про
преди 115 дни

@rimohit - няма опция за оценяване в "Избрано" и "Рейтинг", тъй като там са видими имената на авторите и това би могло да повлияе на оценката, както и да благоприятства "насочено гласуване" към конкретен кадър, което в "Гласуване" е доста трудно да се получи.

Поздрави!

PhotoSynthesis PhotoSynthesis модератор / про
преди 115 дни | редакция на 29.11.2016 / 12:09

@sabin:

Ако може малко повече информация за операционна система и браузър, защото не можем да възпроизведем проблема със снимките за гласуване.
Относно фото-есетата - в момента се разработва изцяло различен начин на качване, който да е много по-удобен и се надяваме да можем да го пуснем "на живо" в рамките на следващата седмица.
Относно подбора на снимки за премахване - това се получава, защото секцията "Гласуване" по принцип разбърква снимките при презареждане, за да е максимално затруднено "насоченото гласуване". Т.е. снимките, коит оне премахнете остават в списъка, но са на други позиции.
Мислим и по въпроса за презареждането, за да не се получава объркване.

Поздрави!

sabin sabin
преди 115 дни

Firefox ама днес се обнови до последна версия и не знам коя е била, когато писах за проблема. Явно е нещо рядко а може и да се е застъпило с някой рестарт на системата или прекъсващ интернет, нямам представа. След написаното съм ползвал няколко пъти сърцето без проблеми.

Що се отнася до Х-са, трябва да работи аналогично на сърцето според мен. Просто когато искаш да махнеш три снимки да използваш Х а когато изкаш да избереш три снимки за гласуване да избереш сърце и след команда избери да оридеш в гласуване на избраното или останалото. Такава е моята логика като на човек, който не е изградил тази система а я употребява...

sabin sabin
преди 95 дни

Нов проблем, не мога да изтрия нито една снимка от профила.

Пита ме дали съм сигурен, казвам да и нищо.

След опит за триене се скапва най-горния ред/бар.

В същност и сега се скапа.

http://photosynthesis.bg/uploads/user-files/sabin/forum/Untitled-1.jpg

С Edge броузъра е същата работа...

sabin sabin
преди 94 дни

И от сафари не сава, но пък дава поне грешка.

http://photosynthesis.bg/uploads/user-files/sabin/forum/Screen Shot 2016-12-20 at 9.33.13 AM.png

PhotoSynthesis PhotoSynthesis модератор / про
преди 87 дни

Проблемът с изтриването на снимка е отстранен.

Поздрави!

Какво мислите?

Регистирайте се, за да добавите коментар.
Ако вече имате регистрация, влезте с потребителското си име и парола.